Hem » Typ av plagg » Ytterkläder

Ytterkläder

Ekologiska ytterkläder för barn

Vårt sortiment för utomhuslek

Här hittar du vinterjacka, overall och andra ytterplagg som är snälla mot både naturen och ditt barn. Vi vill erbjuda ytterkläder som inte bara är funktionella och fina, de ska dessutom vara ekologiskt eller klimatsmart tillverkade. Vi på Little Bloom har handplockat utomhuskläder i återvunnen polyester. Det är viktigt för oss att plaggen inte är impregnerade med flourkarboner eller andra giftiga ämnen. Skalkläderna har därför fått den giftfria impregneringen Eco Bio Finish.

I vårt sortiment samsas lysande mönster med mjukare färgtoner för att tillgodose alla smaker. Den röda tråden är de höga kraven som ställs på våra leverantörer. Vidi of Sweden tillverkar hela sin kollektion i återvunnen polyester och deras hållbarhetstänk med uttagbart foder innebär att du kan använda plaggen under alla årstider. Även Mini Rodini använder återvunnen polyester i kreativa vinterjackor och overaller som charmar både vuxna och barn. Regnkläder från CeLaVi är tillverkade i PUL (Polyurethan) och är fria från gifter. De torkas lätt av och kräver ingen impregnering av dig.

Ska man välja vinterjacka och byxa eller overall till sitt barn? Det är helt och hållet en smaksak. Delade set kan användas var för sig, men overaller går snabbare att ta på. Vill du ha tips och råd kring ekologisk tillverkning och att välja ytterkläder till barn, kontakta oss gärna på info@littlebloom.se.

Håll babyn varm och instoppad i vagnen, sätt stil på de första lekarna i parken och ge barn med spring i benen slitstarka plagg. Beställ på nätet och få leveransen snabbt och smidigt! Vi bjuder på frakten när du handlar för över 499 kronor.