Hem » Klean Kanteen rostfria flaskor
Klean Kanteen rostfria flaskor

Klean Kanteen rostfria flaskor

Klean Kanteen för alla tillfällen

Klean Kanteens dryckesbehållare och flaskor är tillverkade i 18/8 livsmedelsklassat rostfritt stål. Materialet är helt BPA och giftfritt och ett utmärkt material för flaskor till barn. De rostfria flaskorna från Klean Kanteen tar inte åt sig och ger inte ifrån sig lukt eller smak. Produkterna är dessutom lätta att rengöra då de har breda öppningar och rundade kanter. Diska flaskan och de olika delarna i ljummet vatten före användning med milt diskmedel eller lite bikarbonat. Flaskorna går även att diskas i maskin men de färgade flaskorna är känsligare i färgen och håller bättre om man handdiskar dessa.

Filosofi

Klean Kanteen har en vision om att inspirera till förändring och att vi tillsammans kan göra något för att förändra världen till att bli renare och bättre. Produkterna är tillverkade för hand i Kina i en fabrik som tar ansvar både för miljön och sociala förhållanden för de som arbetar med produktionen. Fabriken använder förnybar energi och arbetar med kvalitetsstandarder ISO 9001 och ISO/TS16949 samt miljöstandard ISO14001.

Vårt sortiment

Little Bloom säljer flaskor och behållare från Klean Kanteen i flera olika storlekar och färger. Det finns flaskor från både produktlinjen Kid Kanteen, termoflaskor och matbehållare. Vi tillhandahåller även extra tillbehör som korkar till zipflaskor, sportflaskor och nappflaskor. Har du önskemål om fler produkter eller undrar något om Klean Kanteen är du välkommen att kontakta oss via mail på info@littlebloom.se