Little Bloom ekologiskt för mamma & barn

Välkommen till Little Bloom som vill erbjuda det bästa för ditt barn med tygblöjor, ekologiska barnkläder och ett urval giftfria leksaker. Hos oss hittar du barnkläder på nätet som är noga utvalda för så korta transportsträckor som möjligt och därför arbetar vi främst med barnkläder från svenska designers. Flera produkter är även Fairtrade-märkta och delar av sortimentet har en procentsats av vinsten avsatt till olika välgörenhetsprojekt.

Under fliken för ekologiska barnkläder finns du information om ekologisk bomull och olika märkningar.

Våra starkaste varumärken är Sobea, Maxomorra, Duns Sweden, Shampoodle, Bälla-Boo, Geggamoja, Mini Rodini, Koolabah och  Sture & Lisa. Tygblöjor från Myllymuksut, Imse Vimse och Alvehamn. Ekologiska leksaker från prisbelönta Noonoo i ull och bambu samt träleksaker tillverkade av återvunna träd. Bärsjalar i mjukaste ekologisk trikå, långsjal och kort sjal som inte behöver knytas. Du finner även bäddsätt för spjälsängen från underbara AfSwedala, den perfekta doppresenten. Småkompis är en favorit både för stora och små att leka med och känna på.

Registrera dig gärna som kund eller gå med min fanclub på facebook så uppdateras du via mail när nya produkter kommer in.

 

SANY0568