Hem » Mammakläder och amning

Några produkter från Mammakläder och amning

Sköna, klimatsmarta och snygga mammakläder

Graviditeter är magiska tider, men en dans på rosor är det inte. Passform är ett nyckelord för mode överlag, men för mammakläder är det extra viktigt. Medan kroppen förändras förblir du bekväm, i kläder som du dessutom kan känna dig extra fin i. I vår webbshop finns plagg för olika årstider och tillfällen. Miljötänket är den röda tråden.

Njut av att handla kläder till väntans tider, med gott miljösamvete. Vi handplockar mammakläder och amningsprodukter som ger dig bästa komfort och värnar om miljön. De mjuka och sköna ekologiska materialen är utmärkta när du är extra känslig i kroppen. Läs mer om ekologisk bomull under fliken för ekologiska barnkläder och kika under ”märkningar” i toppmenyn för att läsa mer om fairtrade och andra märkningar.

Vårt sortiment av mammakläder är utformat med målet att du ska känna dig vacker och bekväm. Bland allt från funktionella underkläder till mer skräddade plagg finns allt den blivande och nyblivna mamman kan önska sig. Det bästa basplagget till vardag och fest för dig som ammar är Sobeas patentskyddade amningstop, tillverkad i mjuk ekologisk bomullsjersey. Mjuka yogapants med en jacka eller cardigan passar både när du är gravid och efteråt. Carriwells trosor och smidiga amningsbh utan skavande sömmar kommer i svart och vitt. Belly Binder är speciellt bra efter ett kejsarsnitt då den hjälper till att hålla in magen, förstärker ryggen och ger bättre hållning.

Handla snygga, bekväma och miljövänliga mammakläder i underbart mjuka material från oss online! Vi bjuder på fri frakt när du handlar för mer än 499 kronor.