Hem » Ekologiska sängkläder

Några varor från Ekologiska sängkläder

Ekologiska sängkläder

Sjunk ner i underbart mjuka och sköna ekologiska sängkläder! Vi har bedset för babyns spjälsäng och junior/vuxensäng. Välj klassiska utseenden i krispigt vitt eller innovativa designer som ger personlig prägel. Kryp ner för att läsa godnattsagor och somna sött i vackra örngott och påslakan från kreativa formgivare med gott miljösamvete.

Bäddset, påslakan, filtar och mycket mer

För oss på Little Bloom är ekologi och etik lika viktigt som att inredningen ser bra ut. När man odlar ekologisk bomull används inte kemikalier och bekämpningsmedel som riskerar negativ miljöpåverkan och kan irritera huden. Tack vare detta är ekologiska sängkläder allergivänliga. Våra bäddset innehåller hundra procent bomull, vilket andas betydligt bättre än polyesterblandningar. Låt barnen ladda batterierna och smälta dagens intryck på bästa sätt. Bättre sömn bidrar till god hälsa och ger energi att utforska världen.

Majvillan och Duns är våra favoriter för hemtextil. Duns förenar klimatsmarta material och fantastisk kreativitet med rättvisa arbetsförhållanden. Majvillan är ett varumärke från Västsverige med fokus på det vackra och naturen. De fantasifulla mönstren utstrålar känslan av små världar som ditt barn kan besöka varje gång det är sovdags. Räkna rävar på påslakanet, kom på en berättelse om mönstret och hitta nya favoriter bland lyxiga, modiga och avkopplande färger och former.

Satsa på ekologiska och giftfria sängkläder och andra fina hemtextilier från våra ansvarsfulla leverantörer, för en trygg och god natts sömn! Bädda skönt och vackert inom kort, när du beställer från oss är leveranserna alltid snabba. Vi bjuder till och med på frakten när du handlar för mer än 499 kronor!