Little Bloom köpvillkor

Så här handlar du: (kontaktuppgifter till Little Bloom finns längst ner på sidan) 

Order:  
Du klickar i de produkter du vill köpa och väljer storlek och färg i rullmenyn. Efter att du godkänt din betalning så skickas en orderbekräftelse till dig via mail. Titta igenom orderbekräftelsen så dina val stämmer och din adress samt telefon för sms avisering. Var uppmärksam på att ditt namn stämmer med ditt ID kort för att kunna hämta ut paket som hamnar hos ombud.
 
Frakt:  
Just nu har vi fri frakt vid köp över 499kr annars 39kr inom Sverige. 


Betalning för svenska kunder med Swish förskottsbetalning: 

När du lagt din order får du en orderbekräftelse med information om din swishbetalning. Du betalar direkt till swish nummer 123 256 31 61 och när pengarna gått in skickas din beställning.

Har du trots allt problem med din betalning, maila oss så löser vi det.

Leverans: 
Leveranstid 1-5 arbetsdagar.

Vi anlitar både posten och DHL för leverans. Posten för mindre försändelser som kommer direkt i brevlådan och DHL för större skrymmande paket. Paket som inte hämtas ut debiteras med 300kr. Därför hämta alltid ut ditt paket och maila oss om du vill returnera så justerar vi fakturan efter det.

OBS, i de stora reaperioderna efter jul och midsommar har vi leveranstid på 2-5dagar även om vi i de flesta fall får iväg de flesta beställningar redan efter 1dag. 


Ångerrätt och byte: 
Du har, enligt konsumentköpslagen, rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan. 
Du kan då välja att få pengarna tillbaka eller byta mot en annan vara. Detta gäller endast oanvända  varor (ej badkläder och underkläder) och varan skall befinna sig i samma skick som när du mottog den och eventuella produktlappar och påsar som medföljer. Skicka med din packsedel med ordernummer eller skriv en egen lapp med tygligt namn och ordernummer. Skriv även på din returlapp om du vill ha ett byte eller pengar tillbaka för ångrat köp. Du står själv för porto tillbaka till oss och vi står för portot tillbaka till dig om du vill byta din vara mot en annan. Återbetalning sker inom 14 dagar.

Kontrollera din leverans när du fått den så allt stämmer. Om varan är defekt eller du har fått fel vara kontakta kundtjänst så åtgärdas felet snarast. Har du börjat använda en vara som varit fel i leverans kan du tyvärr inte längre byta eller returnera och få pengar tillbaka. Därför är det viktigt att kontrollera leveransen innan varorna börjar användas. Vi reserverar oss mot eventuella fel i lagersaldo.
Vid eventuella frågor, maila mig på info@littlebloom.se

Vid reklamationer ersätter vi porto enligt postens portotabell. 


Returadress:

Little Bloom (Organic Trade Sweden AB)

Kanslihusvägen 3

28135 Hässleholm

Personuppgifter: 
När du gör en beställning hos oss lämnar du dina adress- och personuppgifter. 
Uppgifterna lämnas aldrig vidare och används aldrig i annat syfte än för beställningar och utskick från min sida. ( Lag enligt GDPR)

Våra ekologiska produkter: 
Hos Little Bloom har vi noga valt ut produkter där leverantörerna tillverkar ekologiska och giftfria produkter. Våra leverantörer tar också hänsyn till de som arbetar i produktionen för att de ska ha en lön som man kan leva av. Vi litar på våra leverantörer och på de miljökrav och certifieringar som produkterna håller. Vill man ha ytterliggare information går det bra att maila till oss och vi för era åsikter vidare. Flertalet av våra leverantörer har GOTS certifiering på sina ekologiska barnkläder och några även Fair trade märkning. 

Välkommen med din beställning!

För eventuella frågor eller funderingar, om något angående sortimentet eller övriga frågor

Skriv gärna ett mail. Du får oftast svar inom 24h. Vill du bli uppringd skriv ett mail med ditt telefonnummer.

Org nr: 559326-5399

info@littlebloom.se