Hem » Bärsjal
Bärsjal

Några varor från Bärsjal

Bärsjalar från Aldoria och Babylonia

 

Bärsjalar används enligt tradition av föräldrar över hela världen. En bärsjal är perfekt för att ha med sin baby när man sköter de dagliga sysslorna. Ibland är det syskon och ibland andra närstående som har hand om barnet. Men det är alltid lika praktiskt och tryggt både för den lilla och för den som bär.

Kropp och själ

Att lära sig att bära ett barn med sjal är som att lära sig att dansa sägs det ibland. Det tar lite tid innan rörelserna blir naturliga och självklara. Men när du lärt dig att använda bärsjal kommer du att undra hur du någonsin klarade dig utan.

En bärsjal gör inte bara livet enklare, den tillgodoser också grundläggande behov hos en nyfödd. Till exempel gynnar den barnets psykologiska och motoriska utveckling. Sjalen skapar också en närhet mellan barnet och dess förälder som inte går att ersätta med andra bärmetoder.

Bärsjalar i ekologisk bomull

Hos Little Bloom kan du köpa bärsjalar i ekologisk bomull från kända tillverkare. Vi är återförsäljare av Babylonia och Aldoria som är kända för sin fina kvalitet och design.

Tricot-slen från Babylonia är en lång elastisk bärsjal som knyts olika beroende på om barnet ska ligga eller sitta. Den är perfekt för en nyfödd som snabbt kommer till ro i de gungande rörelserna. Med en Tricot-slen bärsjal i ekologisk bomull ökar du komforten både för dig och för ditt barn. Tack vare att tyngden fördelas jämnare än med en bärsele avlastas axlar och rygg på ett effektivt sätt.

För dig som söker en bärsjal som inte behöver knytas är Tri-cotti det perfekta valet. Den är idealisk under resor eller när du måste lyfta ur barnet ofta, till exempel när du ska göra ärenden. Du packar enkelt ner den i bilen eller i din skötväska.

Beställ av oss

I vår webbshop hittar du bärsjalar i ekologisk bomull som passar för dina behov. Välj mellan ett stort antal modeller från tillverkare som Babylonia och Aldoria. Har du frågor eller funderingar är du självklart välkommen att kontakta oss. Välkommen till Little Bloom!

Aldoria Bambu Soft Tricot-slen Tri-cotti BB-sling BB-tai