Hem » Bärsjal » Aldoria Bambu Soft
Aldoria Bambu Soft

Några varor från Aldoria Bambu Soft

Ekologiska bärsjalar

Aldoria Bambu Soft är en bärsjal tillverkad i ekologiskt odlad bambu som passar från födseln tills barnet är runt ett år gammalt. Den väl tilltagna längden säkerställer att sjalen passar alla. Naturligtvis kan den maskintvättas i varma temperaturer.

Det finns många anledningar att naturmaterialet bambu passar för bärsjalar och andra babyprodukter. Bambu svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Det är dessutom ett allergivänligt och antibakteriellt material, perfekt för de minstas känsliga hud. Den ribbade strukturen i tyget hos Aldoria bärsjal transporterar bort fukt från barnet.

De passar fint att amma i och omsluter babyn på ett mysigt sätt även när du bär riktigt små barn. Knytinstruktioner kommer med sjalen, men nybörjare behöver inte känna sig oroliga att få till det. Tack vara det stretchiga materialet är Aldorias bärsjalar lätta att knyta utan att kännas klumpiga. Knytningen placerar barnet mage mot mage med dig och det elastiska materialet låter dig lyfta ur och sätta tillbaka barnet utan att behöva knyta upp.

Håll ditt barn nära och ha händerna fria! Välj från mängder av vackra färger och beställ din bärsjal från Aldoria från oss! Vi bjuder på fri frakt när du handlar för mer än 499 kronor.