Hem » Typ av plagg » Regnkläder/Stövlar

Regnkläder/Stövlar

Regnkläder och gummistövlar för barn

Regnställ som tål att lekas i

Regnkläder och Gummistövlar
Det finns inga dåliga väder, det finns bara dåliga kläder. Att hitta helt ekologiska regnställ och gummistövlar för barn är hur som helst svårt. Vi väljer vårt sortiment utifrån rekommendationer från Naturskyddsföreningen gällande regnkläder för barn. Varje jacka och byxa har fått ett lager av PUL (polyuretanlaminerat polyester) som håller fukt borta utan farliga ämnen. Inga plagg är tillverkade i nylontyger som impregnerats med ämnen som är skadliga för barn och natur. Våra gummistövlar är gjorda helt i naturgummi och innehåller inga tungmetaller. Allt i butiken är självklart giftfritt.

Lite regn ska inte hindra barn från att leka i friska luften. Därför kräver vi mycket av regnkläderna som syns i butiken. Utöver miljöaspekten ska de vara bekväma, vattentäta och hålla för massor av äventyr. De praktiska plaggen håller dina små varma och torra under långa lekstunder med hopp i vattenpölar och små sittpauser i gräset. Starka sömmar som inte släpper in vatten, material som andas och passform som ger god rörlighet utmärker oss. Regnplaggen kan enkelt torkas av med trasa och du behöver inte oroa dig över impregnering.

Vi erbjuder välmatchade och fina regnkläder som sprider glädje på gråmulna dagar. Våra regnställ och gummistövlar kommer i många storlekar för att passa barn i alla åldrar. Bland glada mönster och klara färger finns något för varje ögonsten. Beställ våra regnkläder smidigt på nätet och gör barnen redo för alla väder! Leveranserna är snabba och vi bjuder på frakten när du handlar för mer än 499 kronor.