Hem » Ekologiska barnkläder » Mini Rodini

Mini Rodini


Ekologiska barnkläder från Mini Rodini

Mini Rodini är ett av de mest populära märkena för barnkläder just nu. Och som om inte det var nog presenterar vi här deras unika sortiment av ekologiska kläder. Perfekt för dig som söker det allra bästa för ditt barn både när det gäller kvalitet och design.

Svenska Mini Rodini har utmärkt sig som en av de snabbast växande märkena för ekologiska barnkläder i Skandinavien just nu. Kanske har du läst om dem i tidningar eller på nätet? De har också vunnit flera priser för sin unika och kreativa design på senare tid.

En modern klassiker

Cassandra Rodhin är designern som skapat en mängd snillrika barnkläder med många detaljer och fantasifulla motiv. Hennes kläder har även burits av kändisar både i Stockholm och i Hollywood. Ta en titt på de olika mönster och modeller som är så typiska för hennes design här i vår webbshop.

Vi är stolta återförsäljare sedan sommaren 2012 av ett stort sortiment ekologiska barnkläder från Mini Rodini. Passa på att köpa dina framtida klassiker från Mini Rodini i vår webbshop redan idag!

Människa och miljö

Från Mini Rodini kommer ett antal modeller av ekologiska barnkläder i GOTS certifierad bomull. Deras produkter är fria från farliga kemikalier och är skonsamma både för ditt barn och för miljön. I höstens kollektion är 90 % av deras kläder ekologiska och 10 % märkta med Fairtrade.

Mini Rodini strävar efter att hela produktionen ska ha så liten negativ effekt på miljön som möjligt. De vill även skapa en bättre situation för dem som arbetar med deras kläder. När du handlar produkter från Mini Rodini bidrar du alltså till en hållbar utveckling både för människor och för miljö!

Kontakta oss

Självklart kan du alltid kontakta oss om du har frågor kring någon produkt från Mini Rodini. Vi berättar gärna mer om storlekar och olika modeller. Vår mailadress är info@littlebloom.se. Du kan även fylla i dina uppgifter i formuläret på vår kontaktsida. Välkommen till Little Bloom!

 

Filter Laddar...
Storlek:  
Typ av plagg: