Hem » Ekologiska barnkläder » Geggamoja
Geggamoja

Geggamoja

Geggamoja ekologiska barnkläder

Barnkläder och babykläder från Geggamoja är både tidlöst klassiska med en modern touch från 0-10år. Geggamoja har gjort det randiga mönstret till sitt eget och finns i en mängd kombinationer, med något för alla. Många av modellerna är unisex bortsett från klänningar. Mixa och matcha bland de olika randiga och enfärgade modellerna. Missa inte att mössorna även passar till vuxna. Geggamoja designas i Sverige av systrarna Anna Rietz och Sara Marmsjö. Vi är superstolta att kunna erbjuda dessa ekologiska barnkläder av hög kvalité.

Miljöansvar och produktion

Geggamoja tillverkar barnkläder i GOTS certifierad ekologisk bomull av hög kvalité. Sedan 2016 har Geggamoja även eget certifikat för GOTS. Produktionen tar ansvar för arbetsvillkor och mänskliga rättigheter. Transporter sker i huvudsak med fartyg och lastbil med så liten miljöpåverkan som möjligt i största möjliga mån.

Vårt ekologiska sortiment

Vi tar hem favoriterna från Geggamojas ekologiska kollektion. Vi kompletterar med de söta nallarna och skallrorna som tillverkas av rester från klädproduktionen. Vi gillar deras tänk att ta tillvara spillbitar och göra söta leksaker för de minsta. Många kombinerar en söt nalle med en body i samma stil som blir en uppskattad present vid födelse eller barndop.

Kontakta oss

Har du frågor kring Geggamojas sortiment eller önskemål om fler storlekar eller modeller är du välkommen att höra av dig. Skriv till oss på info@littlebloom.se 

Filter Laddar...
Storlek:  
Typ av plagg: