Hem » Ekologiska barnkläder » Modéerska huset
Modéerska huset

Modéerska huset

Ekologiska barnkläder från Modéerska Huset

Modéerska huset designar ekologiska barnkläder för lekande barn i fantasifulla handritade mönster. Företaget är svenskt och  startades 2011 av Jenny Modéer. Kläderna har härliga mjuka färger och unisex motiv och kan bäras av både tjej och kille. Perfekt för att ärvas mellan systkon och vidare till vänners barn. Kläderna är designade för att vara bekväma att leka och busa i, flera med fickor som är perfekta att lägga små prylar i. Modéerska huset tillverkar ekologiska barnkläder för barn från 0-9 år (56-134 cl) och någon modell i prematur storlek 44.

Ekologisk bomull och närproducerat

Kläderna är tillverkade i 100% certifierad ekologisk bomull med giftfria färger. Hela produktionen görs på en liten fabrik i Izmir i Turkiet som har eget GOTS certifikat. Bomullen växer nära vilket ger korta transporter och att tillverka i Europa är ju även närmare för transport till Sverige. Little Bloom har ett stort utbud av barnkläder från Modéerska huset att erbjuda.

Kontakta oss

Du kan självklart alltid kontakta oss om du har frågor angående bomullskvalité, storlekar eller annat som rör Modeérska husets kollektioner. Vi berättar gärna mer och hjälper till med storleksråd. Kontakta oss på info@littlebloom.se

Filter Laddar...
Storlek:  
Typ av plagg: