CeLaVi

CeLaVi

Giftfria gummistövlar från CeLaVi

CeLaVi är specialiserade på att tillverka giftfria gummistövlar och regnkläder till barn. Deras stövlar är alla tillverkade för hand i  naturgummi som är fri från giftiga kemikalier, tungmetaller, PVC och pthalater. CeLaVi arbetar i harmoni med naturen och för att göra så liten påverkan på miljön som möjligt. CeLaVis regnkläder är inte ekologiska men de är fria från gifter och är inte impregnerade med annars vanliga skadliga ämnen både för barn och natur.

Gummistövlar för barn

CeLaVi gör färgglada giftfria gummistövlar med unik passform som gör det roligt att vara ute och leka oavsett väder. CeLaVi gummistövel för de allra minsta har ett lägre skaft som gör det lättare att gå och stövlen blir mer som en liten sko. CeLaVi har även en egen design med elefanten som ett signum för både gummistövlarna och regnkläderna.

REkommendationer för ytterkläder till barn

Vi har gått efter Naturskyddsföreningens rekommendationer vad det gäller regnkläder för barn och istället för regnkläder inpregnerade med farliga kemikalier är det bättre att använda regnkläder i PUL (polyurethan). Barn svettas inte heller lika mycket som vuxna och regnkläder i PUL ör lätta att tvätta av med bara en våt trasa efter en regnig dag i leran.

Produkter Laddar...
Storlek:  
12 36 72