Little Bloom-bloggen

Totalt 24 poster
Sida 8 av 8
1 2 3 4 5 6 7 8
2015-11-25
Maria

Mini Rodini Pre SS16

Det är alltid roligt när vi får in nya kollektioner till butiken, och idag är just en sådan dag. Kl 10:00 släpptes Mini Rodinis nya kollektion Pre SS16 med vackra enhörningar.  Släppen från Mini Rodini är alltid efterlängtade, så det gäller att hålla sig framme om man vill äga något av de åtråvärda plaggen.

Den här vändbara baseballjackan blev tidigt en favorit hos många. Vi har något enstaka exemplar kvar, så skynda dig om du vill lägga vantarna på jackan.

Mini Rodini Reversible Baseball Jacket

Mini Rodinis förkollektion (pre) ger en liten försmak av våren och sommaren. Det populära varumärket släpper sommarhalvårets kollektioner till våren och sommaren, men när vintern är som mörkast brukar en liten extrakollektion komma. I år bjuder Mini Rodini på graciösa enhörningar i svart på milda färger. Detta är ett stilrent och fartfyllt tryck där enhörningens man och svans fläktar i vinddraget.

Om du inte lyckats få tag på ett exemplar av den populära baseballjackan finns det fortfarande klänningar, långärmade tröjor och bodys kvar i lager. Men var snabb med att lägga en beställlning, för när Mini Rodini släpper nytt går det fort.

Vilken är din favorit i kollektionen Mini Rodini Pre SS16?

 

2015-11-19
Maria

Barn använder gummistövlar mycket mer än vad vi vuxna gör. De är en självklar del av uteleken. Vem minns inte känslan av att hitta en rejäl vattenpöl och förväntansfullt ta sats och hoppa? För att inte leken ska sluta i förtid med blöta och kalla barn är regnkläder och stövlar ett måste. Nu börjar det snart bli dags för fodrade stövlar, men testa ett par större gummistövlar med en rejäl ullstrumpa i. 

Little Bloom tycker vi det är självklart att barnen ska ha giftfria regnkläder och gummistövlar. Vi rekommenderar gummistövlar från CeLaVi och Bundgaard. Stövlarna är gjorda i naturgummi och är fria från tungmetaller och PVC. Eftersom barns fötter är mjuka och därmed känsligare och mer mottagliga för gifter är det speciellt viktigt att tänka på giftfria material i skor. 

 

Marinblå gummistövlar för barnGula gummistövlar för barn

 

Gummistövlarna från Bundgaard är tidlösa i sin design. Vår marinblå stövel har blå snörning och ett härligt regnbågsrandigt mönster på insidan. För den som är ute efter ett mer färgstarkt alternativ finns Bundgaards gula gummelstövlar för barn som garanterat gör intryck. Detta är en stövel att bli glad av. Dessutom syns den bra på långt håll. Den gula stöveln har matchande gul snörning och samma regnbågsmönster på insidan som den marinblå varianten.

Gummistövlar för barn från CeLaVi

CeLaVis gummistövlar för barn finns i flera olika färger och mönster. Vi har ett par olika varianter av det klassiska elefantmönstret, men vi har också ett tufft mönster med krabbor. Matcha gärna med CeLaVis regnställ.  Barnens gummistövlar finns i två olika modeller, dels den vanliga höga modellen dels en lägre modell med snörning som är bekväm och inte så klumpig. 

Oavsett vilken gummistövel du väljer kan du vara säkert på att du gör ett giftfritt val hos Little Bloom. För härlig och naturlig vattenlek.

2015-11-19
Maria

Till vintern passar den mjuka och tunna bärsjalen från Aldoria jättefint för en liten bebis. Sjalen är tillverkad i ribbad ekologisk bambu och det ribbade tyget hjälper till att leda bort värme och fukt från barnet. Vid kallt väder fungerar den omvänt och hjälper till att behålla värmen. Bambu är ett fantastiskt material som är både antibakteriellt, allergivänligt och svalt. 

Aldoria bärsjal Bambu Soft finns i flera fina färger och knyts enkelt i flera olika bärställningar enligt instruktioner som följer med. Den passar från nyfödd upp till ca 1år och är ergonomisk och bekväm att bära. Du kan även amma med din bärsjal som ett diskret skydd för din baby. 

Aldoria Bambu Soft bärsjal svart

0 kommentar(er)
Totalt 24 poster
Sida 8 av 8
1 2 3 4 5 6 7 8