Little Bloom-bloggen

Totalt 24 poster
Sida 6 av 8
1 2 3 4 5 6 7 8
2018-06-19
jennie

ROMANTISKT MED BY HERITAGE!

By Heritage levererar i sommarens kollektion härliga tank tops och bodyn och shorts i romantiska i ljusa färger. Barnshortsen finns i olika modeller och passar de allra minsta barnen till de lite större. Barnkläderna är tillverkade utifrån GOTS-certifikat i ekologiskt bomull.

 

 

2018-06-19

Färgglatt ifrån Duns

 Duns levererar några nya t-shirts med härliga mönster, både med frukt och blommor. Det färgglada mönstret passar både till pojkar och flickor. Duns är unika för att de skapar sina kollektioner med ett unisex tänk. De vill anpassa sina ekologiska barnkläder till alla barn. Barnkläderna är lätta att matcha med enfärgade plagg, tex shorts, leggings eller varför inte en par jeans.

2018-06-19
Jennie

Underbara sommar! Nu har vi fått in fantastiska babykläder som passar perfekt som sommarens alla dagar. Här ser ni några body som är ifrån varumärket STRUE O LISA. Deras senaste kollektion är inspirerade utav 70-talet ,då campingvanarna var populära. Färgerna på babykläderna är gula och turkosa och vita. Plaggen säljs i storlekarna 56-86. STURE O LISA har även släppt en kollektion med fantastiska enhörningar. Ett mönster som passar både till festligheter samt vardag. Höstkollektionen går i mörke blå och ljusrosa, medan sommarkollektionen går i ljusblå och rosa. Babykläderna är i ekologiskt bomull och alla deras kläder är tillverkade efter GOTS-certifikat.

stureolisa

Totalt 24 poster
Sida 6 av 8
1 2 3 4 5 6 7 8