2016-05-26
Maria

 Mini Rodini Pre AW16

Det känns alltid lite festligt när en ny kollektion släpps från Mini Rodini. Nu har pre-kollektionen till den stora höst/vinter-kollektionen kommit! Kollektionen domineras av ett charmigt kaninmönster i gult eller rosa på den ljusa botten som är klassisk och välbekant för plagg från Mini Rodini.

Mini Rodini Wolf Baseball Jacket

Ett populärt plagg från Mini Rodini Pre AW16 är den gråa sweatshirtjackan Mini Rodini Wolf Baseball Jacket. Jackan är i en skön sweatshirtkvalitet med blanka knappar i metallfinish. Ryggen är täckt av ett stort tryck med en varg som ylar framför en stor måne. Trycket är accentuerat av svart brodyr.

Mini Rodinis pingvintröja är en omtyckt återkommande produkt som den här gången finns i en pigg, rosa färg eller en djup, chokladbrun nyans. Kontrastfärgen finns på tröjans raglanärmar och i ett randmönster på tröjans muddar.

Ytterligare en klassiker i pre-kollektionen är den vändbara pandamössan. Mössan är vit med pandatryck i rött på ena sidan och pandatryck i brunt på den andra sidan.

Låt oss titta närmare på kaninmönstret. Kaninernas olika positioner ger liv och rörelse till mönstret.

Kanin på språng.

Nyfiken kanin på bakbenen.

Kanin i vilsam, sittande position.

Kaninmönstret finns på långärmad tröja, leggings, långärmad body och en underbar, långärmad klänning med rundad krage. Plaggen passar bra i höst och under svenska sommardagar som inte alltid bjuder på väder för kortärmat.