2015-12-10
Maria

Vi har fått in många nya ekologiska leksaker i butiken. Perfekt till jul! Här kommer en lista på 10 favoriter från vårt leksakssortiment.

1. Flower Set

Plan Toys Flower Set

Kanske årets charmigaste leksak? Detta är en rolig och lärorik variant av bygg- och stapelleksak. Plantera fröet i krukan, vattna och pyssla om växten - till slut skapar du en vacker blomma! Riv och bygg igen, eller ställ på fönsterbrädan som prydnad. Leksaken är gjord i giftfritt trämaterial.

 

2. Tea Set

Plan Toys Tea Set

En teservis är en klassisk julklapp som alltid är populär. Den här varianten har detaljer som exempelvis tepåsar och sockerbitar. Trämaterialet gör att det är en servis som inte går sönder i första taget.

 

3. My First Phone

My First Phone

Ge bort en ekologisk mobiltelefon i trä! Härligt färgglada knappar att trycka på. Displayen är ett förstoringsglas som stimulerar barnet att undersöka och upptäcka världen.

 

4. My First Camera

Plan Toys My First Camera

Har ditt barn visat intresse för din kamera? Nu kan även de minsta få en egen kamera. Denna underbara leksakskamera i trä är greppvänlig och färgglad. Linsen är ett kaleidoskop så det blir extra kittlande att titta genom linsen och tryck på knappen.

 

5. Water Landing Net

Plan Toys Water Landing Net

Fånga leksaker med den lilla håven och häll vatten med de små bunkarna. Detta set med badleksaker kommer att skapa många roliga badstunder. Givetvis är leksakerna ekologiska och giftfria.

 

6. Sailing Boat Polar Bear

Plan Toys Sailing Boat Polar Bear

Nu har vi fått in den populära båten med en ny gullig figur. Låt badkaret bli en ocean och segla på äventyr med den charmiga isbjörnen.

 

7. Gear & Puzzles

Plan Toys Gear Puzzles

Ett fiffigt pussel i två lager. Bygg först det traditionella pusslet och bygg sedan det andra lagret med de färgglada kugghjulen. Men leken är inte slut där! Nu är det dags att snurra kuggarna.

 

8. Frog Life Puzzle

Plan Toys Frog Life Puzzle

Följ grodans livscykel från ägg till färdig groda i detta tredimensionella pussel. Ett unikt och roligt pussel som har förutsättningar att bli en riktig klassiker.

 

9. Balancing Cactus

Plan Toys Balancing Cactus

Håll tungan rätt i mun och bygg kaktusen bit för bit. Den som lyckas bygga kaktusen utan att den rasar vinner detta spännande balansspel.

 

10. Happy Engine

Plan Toys Happy Engine

Charmig dragleksak  i tre delar. Kör hela tåget eller varje vagn var för sig. Figurerna i vagnarna rör sig på olika sätt när vagnarna rullas. En färgglad ekologisk leksak i trä.

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
DH25YE
Kod från Captcha-bild: