2018-07-05
jennie

Nu är sommaren här på riktigt. Vi tänkte tipsa er om plaggen som är sommriga och sköna. Barnkläder som passar perfekt för sommarens alla lekar och aktiviteter. 

 

 

Först ut är en sommrig Jumpsuit ifrån Maxomorra. De är en heldress med maskrosor i gönt och vit med rosa band vid axlarna. Byxdressen är anpassad för barnen,då den både är lätt att trä på samt av. Passar perfekt både till kalas och vardags. 

 

 

Nästa produkt är en snygg zip jacket ifrån bobochoses. Denna jackan har små detaljer, som fickor vid varje sida utav dragkedjan. Mönstert på jackan föreställer små moln i färgerna blåa och svart. En giftfri produkt som passar till både jenas och sweatshorts. 

 

 

Dessa tuffa shortsen kommer ifrån Modeeskahuset och är i retrostil. Färgerna går i ljusgrön och himelsblå samt brun. Mönstert föreställer klätrande apor tillsammas med blommor. Shortsen passar både tjejer och killar och är lätta att matcha med. 

 

Nästa plagg är också ett plagg ifrån Maxmorra. En kortarmad pyjmas med mönster utav ananaser. Skönt och svalt att sova i, under sommarens alla nätter. 

Alla kläderna är tillverkade efter GOTS.

( läs mer om GOTS här https://www.littlebloom.se/ekomarkning.html?submenu_id=-1) 

Alla kläder är tillverkade utav ekoloiskt bomull och alla barnkläderna är giftfria.