Hem » Bärsjal » Tricot-slen
Tricot-slen

Tricot-slen

 

Ekologisk trikåsjal

Tricot-slen är en lång knytsjal i 100% GOTS certifierad ekologisk bomullstrikå och den är även öko-tex märkt. Den är det bästa valet för en nyfödd med bästa komfort. Den här trikåsjalen är stadig i materialet och dubbelvikt när man knyter för extra stadga.Tricot-slen kan användas från nyfödd upp till ca 18kg. Den passar även utmärkt att bära prematurbarn i då barnets rygg inte belastas i den ergonomiska sjalen. Sjalen tvättas i 40grader.

Knytinstruktioner för trikåsjal

Tricot-slen kan knytas på flera olika sätt och det medföljer en beskrivning i broschyr och som enkelt visar hur man knyter sjalen. Knytinstruktioner för trikåsjal kan finns även på Youtube om man hellre vill se en instruktionsvideo för hur man knyter. Du kan också enkelt amma med sjalen på och behöver inte knytas om när man tagit ur barnet. Tricot-slen finns i många olika färger hos Little Bloom och du köper den till fri frakt. Bärsjalen är 5,5m lång och passar därmed alla. I knytinstruktionen finns 6 positioner att välja för att bära sitt barn och även för att bära på ryggen.

Kontakta oss

Har du fler frågor kring vilken sjal du ska välja eller hur man knyter är du välkommen att höra av dig på info@littlebloom.se så hjälper vi gärna till.