2015-11-26
Maria

Black Friday 2015

 

Förra året var vi med på Black Friday och det blev en sådan succé att vi tänkte göra om det hela i år! Vad är då Black Friday? Kanske har du sett att olika butiker gör reklam för Black Friday-erbjudanden just nu?

Black Friday är egentligen starten för den amerikanska julhandeln och den dag då många amerikaner börjar julpynta. Det infaller alltid den fjärde fredagen i november och är dagen efter högtiden Thanksgiving. Det är en dag då butiker har fantastiska erbjudanden och ibland så tältar folk utanför affärerna för att vara först till kvarn.

När du handlar hos Little Bloom på Black Friday behöver du inte tälta eller köa. Du kan sitta bekvämt hemma och klicka hem dina reafynd. Först-till-kvarn-principen är dock densamma. Med rabattkoden får du 25% rabatt på 14 ekologiska varumärken. Vi erbjuder ekologiska barnkläder, ekologiska leksaker och ekologiska sängkläder till reapris.

Vid midnatt kan du börja använda rabattkoden BLACKFRIDAY15 - sedan är den giltig hela fredagen.

Missa inte årets stora readag!

 

Fyndtips på Black Friday

1. Pyjamasar från Maxomorra

Maxomorra Pyjamas Set SnowflakesMaxomorra Pyjamas Polar Bear

Maxmomorra kommer alltid med färgglada kollektioner till små och stora barn. Vinterns kollektioner har bestått av allt från grisar och älgar till snöflingor och pingviner. Vi rekommenderar Maxomorras pyjamasar. De tvådelade finns i storlekarna 86/92-134/140. De hela pyjamasarna med knäppning finns i storlekarna 50/56-86/92. 


2. Vinterkläder från Mini Rodini

Mini Rodini Siberia Jacket BeigeMini Rodini Alaska Overall Green

Passa på att fynda vinteroveraller och vinterjackor från populära Mini Rodini! Vi har ett fåtal exemplar kvar så du får skynda dig innan dessa godbitar försvinner.


3. Cirkuskläder från Freds World

Freds World Elephant Raglan TeeFreds World Sweat Fashion Knee pant purple

Danska Freds World har underbart mjuka kläder i fantasifulla mönster. Vi gillar verkligen att kombinera den här cirkuströjan med byxorna som har stjärnor på knäna.