2018-06-19
Jennie

Underbara sommar! Nu har vi fått in fantastiska babykläder som passar perfekt som sommarens alla dagar. Här ser ni några body som är ifrån varumärket STRUE O LISA. Deras senaste kollektion är inspirerade utav 70-talet ,då campingvanarna var populära. Färgerna på babykläderna är gula och turkosa och vita. Plaggen säljs i storlekarna 56-86. STURE O LISA har även släppt en kollektion med fantastiska enhörningar. Ett mönster som passar både till festligheter samt vardag. Höstkollektionen går i mörke blå och ljusrosa, medan sommarkollektionen går i ljusblå och rosa. Babykläderna är i ekologiskt bomull och alla deras kläder är tillverkade efter GOTS-certifikat.

stureolisa

0 kommentar(er)
2015-11-19
Maria

Till vintern passar den mjuka och tunna bärsjalen från Aldoria jättefint för en liten bebis. Sjalen är tillverkad i ribbad ekologisk bambu och det ribbade tyget hjälper till att leda bort värme och fukt från barnet. Vid kallt väder fungerar den omvänt och hjälper till att behålla värmen. Bambu är ett fantastiskt material som är både antibakteriellt, allergivänligt och svalt. 

Aldoria bärsjal Bambu Soft finns i flera fina färger och knyts enkelt i flera olika bärställningar enligt instruktioner som följer med. Den passar från nyfödd upp till ca 1år och är ergonomisk och bekväm att bära. Du kan även amma med din bärsjal som ett diskret skydd för din baby. 

Aldoria Bambu Soft bärsjal svart

0 kommentar(er)