Hem » Tygblöjor

Några varor från Tygblöjor

Tygblöjor – bra både för barn och miljö

Hos Little Bloom hittar du tygblöjor från Finska Muksut (Myllymuksut) och från Svenska Imse Vimse

Muksut tygblöjor finns som allt-i-ett (AIO), pocket och formsydda. De tygblöjor från Muksut som jag tagit hem i sortimentet har alla bambufrotté på insidan mot barnets hud. Önskar du beställa med cool-max eller fleece går det bra att maila mig. 

Imse Vimse är en allt-i-ett blöja med knappknäppning som är deras senaste tygblöjemodell. Den är sydd i ekologisk bomull och har två flikar invändigt där man kan välja mellan ekologisk bomullsfrotté eller mjuk fleece närmast barnets hud. Imse Vimse har även formsydda och praktiska ytterbyxor samt potträningsbyxor.

Det finns flera fördelar med att använda bambu som material i tygblöjor, både ur miljösynpunkt och för barnets välbefinnande. Bambu är svalare än bomull, bättre uppsugningsförmåga och är dessutom naturligt antibakteriellt. Bambufrotté är dessutom mjukt och skönt mot huden.

Vill du läsa mer om tygblöjor och behöver tips och råd för skötsel och tvätt så kan du läsa mer här. Ska du köpa tygblöjor och är osäker så tveka inte att höra av dig för personlig rådgivning eller om du saknar något i vårt sortiment.

aiopocketblöjtillbehörformsyddavikblöjorytterbyxorträningsbyxor

Produkter
12 36 72