Hem » Ekologiska leksaker

Ekologiska leksaker

Ekologiska leksaker för de minsta

Våra ekologiska leksaker sticker ut och bjuder in till massor av lek. Här finns perfekta presenter för barn i alla åldrar med vitt skilda intressen. De gosiga, söta och häftiga tyg- och träleksakerna värnar om miljön, sprider glädje, väcker fantasin och är säkra. Skippa de vanliga kedjorna och satsa på något mer individuellt som är coolare, roligare och bättre.

Trä är ett fantastiskt material som stimulerar sinnena, har struktur och tål att lekas med. Bakterier kan för övrigt inte föröka sig på trä. Våra träleksaker skapas i gummiträ som gett all gummi de kan, av fruktträd som inte längre ger frukt och liknande. Den fina finishen skapas med garanterat giftfria och naturliga färger och oljor. Spillet från tillverkningen tas ofta till vara för att exempelvis värma fabriken.

Våra mjuka leksaker är gjorda av tyg som odlats med ekologiska metoder. Klimatsmart bomull innebär bland annat kemikaliefri odling och tillverkning. Kemikalier kan nämligen skada både naturen de släpps ut i och barnen när de leker och gosar med leksakerna. Noonoos ekoleksaker är gjorda av ull, som tar till sig lukter från hemmet och familjen vilket ger barnet trygghet.

Köp ekologiska leksaker som kombinerar tidlös lekfullhet med modernt miljötänk hos oss online! När du handlar för mer än 499 kronor bjuder vi på frakten. Snabba leveranser får du alltid.Böcker Ekologiska mjukisar Ekologiska träleksaker

Totalt 50 poster
Sida 2 av 2
1 2