Hem » Ekologiska barnskor
Ekologiska barnskor

Några varor från Ekologiska barnskor

Ekologiska barnskor hos Little Bloom
Att välja ekologiska skor till sina barn är lika viktigt som att välja ekologiska kläder. Eftersom små fötter är mjukare än hos vuxna är de också mer utsatta för gifter som kan finnas i vissa material.

Hos Little Bloom hittar du ett stort utbud av giftfria barnskor i tuff design. Välj rätt modell på nätet redan idag så har du din beställning inom ett par dagar.

Vårt sortiment

För dig som söker tuffa skor för aktiva barn i återvunna och giftfria material är Little Bloom det perfekta valet. I vårt sortiment av ekologiska barnskor du välja mellan ett antal snygga modeller i fin design. Alla våra produkter är giftfria och hälsosamma att bära för ditt barn.
Ta en titt på våra coola sneakers från Plae. De är gjorda i en fabrik som drivs av solceller och av återvunnet material från PET-flaskor. Sulan är gjord av återvunnen kork som gör den extra bekväm att gå på. Skorna har även ett lite högre skaft som ger stabilitet och extra attityd.

Praktiskt och bekvämt

Varför inte satsa på ett par nya stövlar i naturgummi för barn? De passar bra när man vill leka ute och står fint emot både regn och det värsta höstrusket. Självklart är alla våra gummistövlar gjorda i giftfria material som är skonsamma både mot barn och mot miljö.

Hos oss hittar du också roliga kardborreband i fin design som gör vardagen lite smidigare. Det blir lättare att ta på sig sina skor och barnen kommer snabbare ut till lek och stoj. Välj mellan ett stort antal färger och mönster på nätet redan idag – ett roligt sätt att pigga upp både dig och din familj!

Fråga oss

Har du frågor om material eller storlekar på barnskor eller stövlar? Vi berättar gärna mer om modeller och märkning för giftfria skor. Kontakta oss på e-postadress info@littlebloom.se. Fler kontaktuppgifter hittar du här

Produkter
12 36 72