Hem » Ekologiska barnkläder

Några produkter från Ekologiska barnkläder

Ekologiska barnkläder i tuff design

När du handlar ekologiska barnkläder och baby kläder väljer du det allra bästa både för ditt barn och för miljön! Med ditt köp bidrar du till en bättre arbetsmiljö för dem som arbetar inom textilindustrin i utvecklingsländer. Samtidigt får du kläder i naturliga material som är skonsamma mot huden.

En hållbar utveckling

Vid odling av bomull används bekämpningsmedel som påverkar både närmiljön och den som arbetar med odlingen. Sådana gifter förs även vidare och kan påverka den som kommer att bära plaggen. Hos Little Bloom hittar du ekologiska barnkläder och babykläder i 100 % ekologisk bomull. Våra kläder är producerade med organiska material i alla led. Från gödslingen av bomullen som är utförd med giftfria metoder till trycken på kläderna som är fria från ftalater och PVC.

Att odla bomull ekologiskt bidrar också till en långsammare utveckling av fibrer. Det gynnar självklart också kvaliteten på våra barnkläder som blir mer tåliga och hållbara. Läs gärna mer om märkningar för Fairtrade och ekologiska material i vårt sortiment här.

Coolt till den coola

Little Bloom är återförsäljare av ett flertal coola märken för babykläder. Hos oss finns alltid det senaste inom designkläder för barn. Prova nya tuffa Baggy Babybyxa från By Heritage i slitstarka material. Eller satsa på en jacka eller klänning i färglada mönster från Maxomorra. 

Kontakta oss

Little Bloom vill erbjuda barnkläder som är både tuffa, hållbara och lätta att leka i. Till de allra minsta har vi ekologiska babykläder i storlek 38-86. För lite större barn finns modeller i ekologiska material upp till storlek 152. Du hittar vårt sortiment online i vår smarta webbshop.

Självklart kan du alltid kontakta oss om du vill ha hjälp att välja rätt storlek eller om du söker någon särskild modell. Ring oss på 076-880 44 00 eller maila till info@littlebloom.se så hjälper vi dig. Välkommen!