Hem » Ekologiska barnskor » Bundgaard
Bundgaard

Bundgaard

Bundgaard Barnskor

Bundgaard är ett danskt varumärke som tillverkat skor sen 1904. Bundgaard har därmed en lång erfarenhet av att tillverka fotriktiga och bekväma skor. De har en klassisk tidlös design som håller år efter år och tillverkar främst gummistövlar i naturgummi och skinnskor med rågummisula. Bundgaards skor är ergonomiska för den lilla foten som växer. De är även enkla för barn att ta på själv med kardborreknäppning eller elastiska resårband för justering.  Satsta på bra skor för barnen så  minskar problem med fötterna senare i livet. 

Bundgaard gummistövel

Hos oss på Little Bloom hittar du gummistövlar för barn i många olika färger från Bundgaard. Gummistöveln är tillverkad i naturgummi och har en rymlig passform där man även får i en liten socka vid kallare väder. Gummistöveln finns även för tonåringen eller vuxna i en enklare modell utan snörning. För att din gummistövel ska hålla längre låt de inte stå framme i solen och smörj gärna in den med lite olivollja då och då så håller den sig fin länge.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur man tillverkar gummistövlar till barn eller har andra frågor kring vårt sortiment hör gärna av dig på info@littlebloom.se

 

Produkter
12 36 72