Hem » Tygblöjor » Allt-i-ett
Allt-i-ett

Allt-i-ett

Tygblöjor allt-i-ett - AIO

 

Tygblöjan som fungerar precis som en vanlig blöja och man behöver inga extra inlägg eller utanpå byxor. Det är allt i ett stycke med ett inlägg som är fastsytt i bakkant på blöjan men med en ficka för att eventuellt lägga in mer vid behov. Denna blöja är perfekt som nybörjarblöja och för den bekväma föräldern som är lite osäker på tygblöjor. Funkar bra att ha med sig och som dagisblöja. Den torkar något långsammare än de tyblöjor som består av ytter resp innerblöja.

Muksut tygblöjor

Dessa tygblöjor finns som allt-i-ett (AIO), pocket och formsydda. De tygblöjor som jag har i mitt sortiment har alla bambufrotté som är ett naturmaterial mot barnets hud. Det finns flera fördelar med att använda bambu som material i tygblöjor både ur miljösynpunkt och för barnets välbefinnande. Bambu har en bättre uppsugningsförmåga, är svalare och fungerar dessutom antibakteriellt.

Imse Vimse tygblöjor

Allt-i-ett blöjor Imse Vimse är en tygblöja med knappknäppning som är deras senaste tygblöjemodell. Den är sydd i ekologisk bomull och har två flikar invändigt där man kan välja mellan ekologisk bomullsfrotté eller mjuk fleece närmast barnets hud.

Produkter
12 36 72