Babylonia

Bärsjal från Babylonia och Aldoria

 

Barn världen över bärs av sina föräldrar, syskon och ibland andra personer under tiden de sköter sina dagliga sysslor. Ett sätt som gynnar både barnet och den som bär. Att lära sig bära sitt barn bekvämt är som att lära sig dansa. Det kräver lite träning innan rörelserna blir naturliga och självklara. När du har lärt dig att använda sjalen kommer du att undra hur du någonsin klarade dig utan. Inte bara gör det livet enklare, det tillgodoser också behovet att närhet och gynnar psykologisk och motorisk utveckling.

Hos Little Bloom kan du köpa trikåsjalar i ekologisk bomull från Babylonia.

Tricot-slen är en lång elastisk bärsjal som knyts på olika sätt beroende på om man vill att barnet ska ligga eller sitta. Den är perfekt för det nyfödda barnet när man går mycket med barnet  som  snabbt kommer till ro i de gungande rörelserna. Den är bekväm och man kan lätt ta ur barnet och lägga tillbaka utan att behöva knyta om. Man avlastar axlar och rygg genom att tyngden fördelas jämnt över axelpartiet till skillnad från en bärsele med smala band.

Tri-cotti är en bärsjal som man inte behöver knyta. Den är idealisk under resor eller vid tillfällen när man tar i och ur barnet ofta eller ska iväg snabba ärenden. Perfekt att ha i bilen eller skötväskan.